Overige

Samenwerking TVVL en FMN

TVVL en Facility Management Nederland (FMN) gaan per 1 april 2022 een samenwerkingsverband aan. TVVL uit Woerden zal voor FMN de ledenadministratie, financiën, eventorganisatie en marketing uitvoeren.

Foto Gerd Altmann

De twee verenigingen zijn actief in de gebouwde omgeving en verwachten uit hun samenwerking voordelen voor hun leden, de sector én de maatschappij te behalen. De beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) verbindt sinds ruim 25 jaar eindgebruikers, opdrachtgevers en leveranciers binnen het facilitaire domein en aangrenzende vakgebieden. FMN vertaalt economische, politieke, demografische en technologische ontwikkelingen naar passende oplossingen, die invloed hebben op de werkomgeving en ontmoetingsplekken, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels en fabrieken. Michel Tobé, voorzitter FMN: “Om verder uitvoering te geven aan onze ambitieuze plannen, waren wij al enige tijd op zoek naar een nieuw bureau. In de gesprekken met TVVL merkten wij al snel hoe fijn het is om met een andere vereniging als partner samen te werken, juist omdat zij alle daarbij behorende facetten kennen. De keuze was voor ons dan ook snel gemaakt en we kijken uit naar waar onze samenwerking ons verder gaat brengen. Natuurlijk bedanken wij VDH uit Den Haag voor de samenwerking in de afgelopen 7 jaar.”

Verbinden en delen

John Lens, Directeur TVVL “Wij heten FMN van harte welkom. Wij gaan vanuit ons verenigingsbureau graag aan de slag voor FMN, en zien FMN en haar ledennetwerk ook als een mooie partner om verder mee samen te werken. Op inhoudelijke dossiers vullen wij elkaar mooi aan en ik denk dat we met elkaar mooie stappen kunnen zetten in het verbinden van professionals en het delen van kennis vanuit verschillende disciplines. Vanuit TVVL verzorgen wij al voor meerdere verenigingen en stichtingen de bureauwerkzaamheden, zodat we allemaal efficiënter werken en elkaars expertise optimaal gebruiken. We kijken uit naar een waardevolle samenwerking en partnerschap!”


Leden gezocht voor VEI →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: