Verlichting / LED

Noodverlichting

Het programma noodverlichting van Hertek is uitgebreid met nieuwe modellen en accessoires. Zo is binnen de Multiled serie een installatievriendelijk inbouwarmatuur toegevoegd.

Deze variant heeft een inbouwmaat van 76 mm en is met een standaard gatenboor te monteren; gelijk aan de montage van een inbouwspot. De Economy range is aangevuld met het HEN200 vluchtroutearmatuur die zich kenmerkt door een slankere pictogramplaat biedt. Tot slot is de Special range uitgebreid met de Hillux armatuur. Een duurzame en robuuste uitvoering voor onder andere logies, zorg- en wooncomplexen. Deze versie is geschikt voor zowel algemene verlichting als vluchtrouteverlichting. Ten slotte de accessoires. Dit is ten eerste een nieuwe frame waarmee de HEN100 en HEN200 netjes en snel zijn in te bouwen. De nieuwe HXN400 opaalkap maakt het mogelijk de HEN400 ook als plafondmontage toe te passen.

Meer artikelen van Hertek B.V. :

Noodverlichting


Het programma noodverlichting van Hertek is uitgebreid met nieuwe modellen en accessoires. Zo is binnen de Multiled serie een installatievriendelijk inbouwarmatuur toegevoegd.

Veiligheidsplatform voor brandmeldinstallaties


Met de Hertek Connect biedt Hertek een digitaal veiligheidsplatform dat te koppelen is aan een Penta brandmeldinstallatie. Hiermee is de brandveiligheid op afstand te bewaken.

Van TL naar LED


Hertek introduceert een universele renovatiekit waarmee tl-armaturen eenvoudig zijn te vervangen voor energiezuinige LED-verlichting.

Cinema noodverlichting


De Cinema lijn van Hertek valt dankzij de minimale behuizing nauwelijks op. Standaard zijn de Cinema armaturen uitgevoerd in RAL9005 zwart waardoor deze perfect aansluit op de uitstraling van het gebouw.

Centrale noodverlichtingsoplossing


Het HBN6000 centraal batterijsysteem is een geavanceerde noodverlichtingsoplossing met uitgebreide mogelijkheden en onderstations waarmee op de aanleg van functiebehoud bekabeling wordt gereduceerd.


De waarde van zonnestroom →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: