(Brand)beveiliging en Datacom

Hoekmontagecamera voor beveiligde ruimtes

De nieuwe Wisenet TNV-7010RC 3 megapixel hoekmontagecamera van Hanwha Techwin is ontworpen om te voldoen aan de eisen van politie, gevangenissen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg waar een zorgplicht geldt om te voorkomen dat gevangenen en patiënten zichzelf schade toebrengen.

De Wisenet TNV-7010RC heeft een ingebouwde 940 nm IR-straler die infrarood licht tot 10 meter projecteert op een hogere golflengte dan traditionele roodgloeiende IR-verlichting. Dit is onzichtbaar voor het menselijk oog en voorkomt het risico op verstoring van de nachtrust in beveiligde ruimtes. Deze dag/nachtcamera is in staat om heldere, scherpe kleurenbeelden vast te leggen wanneer de lichtniveaus zo laag zijn als 0,3 Lux en beschikt ook over Wide Dynamic Range (WDR) – dat presteert tot 120 dB – om nauwkeurig beelden te produceren in scènes die zowel zeer heldere als zeer donkere gebieden bevatten. Om de privacy van een gedetineerde of patiënt te beschermen, kunnen maskeerzones nauwkeurig worden geconfigureerd over een specifiek deel van het zichtveld van de camera, terwijl een ingebouwde microfoon en audio-ondersteuning tweerichtingscommunicatie vergemakkelijkt.

De multistreaming h.265 Wisenet TNV-7010RC heeft een lange lijst van extra functies die nuttig zijn voor operators die de open ruimtes van politiebureaus, gevangenissen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg bewaken. Dit omvat een ingebouwd analytisch pakket voor onder andere sabotage, rondhangen, directionele detectie, onscherptedetectie, mistdetectie, virtuele lijn, binnentreden/verlaten, verschijnen/verdwijnen, audiodetectie, gezichtsdetectie, bewegingsdetectie en geluidsclassificatie.

De gangzichtfunctie biedt een zeer effectieve manier om smalle verticale gebieden zoals gangen te bewaken, omdat camera’s beelden kunnen genereren in de beeldverhouding 9:16 x 3:4, zodat effectief kan worden gewerkt in hoge en smalle ruimtes.

Meer artikelen van Hanwha Techwin :

Nieuwe videorecorders vereenvoudigen analoog naar IP-migratie


De nieuwe Wisenet Pentabrid-videorecorders van Hanwha Techwin zijn ontworpen om de gebruiksduur van bestaande analoge CCTV’s te verlengen en tegelijkertijd een vlotte en kosteneffectieve migratie naar een IP-netwerkgebaseerde videobewakingsoplossing te bieden.

Beelden kosteneffectief weergegeven op en over een videowand


De technologische samenwerking tussen BlueBox Video en Hanwha Techwin betekent dat beelden die zijn vastgelegd door Wisenet Full HD, ultra high definition 4K en 360 graden visoogcamera's nu kosteneffectief kunnen worden weergegeven op en over een videowand, evenals op een pc-beeldscherm.

Thermische camera’s


In tegenstelling tot traditionele camera’s die licht nodig hebben om beelden te zien, nemen thermische camera’s de warmte van objecten op en worden ze niet beïnvloed door extreme omstandigheden, zoals volledige duisternis, ruig weer, fel licht, mist en rook.

Intelligente verkeersbewaking in Bologna


In Bologna worden Wisenet-videobewakingscamera’s gebruikt om een slim verkeersbeheersysteem te creëren. Bologna is de zevende dichtstbevolkte stad van Italië. Het ligt in het centrum van een grootstedelijk gebied met ongeveer een miljoen inwoners met een grote verscheidenheid aan reisbehoeften in een zeer groot gebied.

Flateye IR-domecamera


De nieuwe Wisenet megapixel Flateye IR-domecamera van Hanwha Techwin is ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen. Een belangrijke kenmerk van de Wisenet QNE-8011R- en QNE-8021R-domecamera’s is dat ze elk een plat oppervlak hebben dat op de voorkant van de lens wordt aangebracht in plaats van op de domekap.

Voorgedragen voor de ‘GIT Award’


De Wisenet XNP-6550RH 55x IR PTZ-domecamera is geselecteerd als finalist in de categorie Beveiligingssystemen (VSS) van de ‘GIT SECURITY’ Awards.

Installatie van domecamera eenvoudiger


De nieuwe Wisenet X Plus-IP-netwerkdomecamera’s van Hanwha Techwin kunnen nu sneller worden geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden.

Radiometrische thermische camera’s met temperatuurmeting


De Wisenet TNO-4030TR, TNO-404040TR en TNO-4041TR kunnen nauwkeurig detecteren of de luchttemperatuur hoger of lager is dan de ingestelde parameters, bijvoorbeeld boven of onder 40 °C. Ze zijn ontworpen om gebieden die kwetsbaar zijn voor branden, zoals olie- en chemische installaties, bouwterreinen en bossen, alsook recycling- en afvalbeheercentra waar spontaan branden kunnen ontstaan, te helpen

Hoekmontagecamera voor beveiligde ruimtes


De nieuwe Wisenet TNV-7010RC 3 megapixel hoekmontagecamera van Hanwha Techwin is ontworpen om te voldoen aan de eisen van politie, gevangenissen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg waar een zorgplicht geldt om te voorkomen dat gevangenen en patiënten zichzelf schade toebrengen.

Flateye IR-domecamera voor vochtige omgevingen


De nieuwe Wisenet Flateye IR-domecamera zijn ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen.

RVS domecamera’s


De Wisenet X-cameraserie van Hanwha Techwin is verder uitgebreid met de introductie van vier nieuwe RVS domecamera’s volgens de SUS316L-standaard.

2-megapixel netwerkcamera voor positionering


Camera’s uit de Wisenet T-reeks van Hanwha Techwin zijn speciaal ontworpen voor opname van HD-beelden in uitdagende omgevingen.


Samen sterker tijdens Building Holland 2019 →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: