Overige

Grootste wederverkoper van Siemens in Europa

In zijn passie om klanten te verbinden met de technologische oplossingen die zij nodig hebben, heeft Distrelec zijn productassortiment van een van Europa’s grootste industriële productiebedrijven, Siemens, aanzienlijk uitgebreid.

Steve Herd, Hoofd Klantpropositie en Productmanagement bij Distrelec, zegt hierover: “Met meer dan 4000 voorradige producten uit het productassortiment van Siemens, is Distrelec een van Siemens’ grootste wederverkopers in Europa geworden. Aan de basis van deze aanzienlijke toevoeging aan het productportfolio van Distrelec, liggen de behoeften van ons brede netwerk van industriële professionals, engineers, testtechnici en innovators, die allemaal op zoek zijn naar producten voor hun eigen individuele projecten.”

Siemens is wereldwijd marktleider op het gebied van elektrificatie, automatisering en digitalisering in alle industriële sectoren. Als een van de grootste producenten van energie- en tijdbesparende technologieën, zal de samenwerking tussen Siemens en Distrelec een groot aantal industriële professionals uit verschillende sectoren aan systemen voor de opwekking en transmissie van elektriciteit en automatisering en besturing helpen.

Dominik Bolt, Manager Nationale Distributie bij Siemens, zegt: “De enorme uitbreiding van het productaanbod bij Distrelec omvat ook Siemens’ snelst bewegende stroomonderbrekers, lastscheiders en de daarbij horende ondersteunende toebehoren. De nieuw toegevoegde producten zijn geschikt voor verschillende toepassingen en gebruiksdoelen. Zo kunnen professionals die in de automatiserings-, Industry 4.0-, robotica- en de onderhoudssector werken, alles wat zij uit het assortiment van Siemens nodig hebben, op één plaats aanschaffen.”

Meer artikelen van Ditrilec :

Distributeur van IoT Prime-bundel


De ontwikkelaar van Arduino, ‘s werelds eerste open-source platform voor prototyping, heeft Distrelec aangewezen als exclusieve distributeur van hun IoT Prime-bundel.

Grootste wederverkoper van Siemens in Europa


In zijn passie om klanten te verbinden met de technologische oplossingen die zij nodig hebben, heeft Distrelec zijn productassortiment van een van Europa’s grootste industriële productiebedrijven, Siemens, aanzienlijk uitgebreid.

Coral-ontwikkelingsboard van Google


Het Coral-ontwikkelingsboard is een singleboardcomputer met een verwijderbaar systeem-op-module (SOM) met eMMC SOC, draadloze radio’s en Google’s Edge TPU.

Een vleugje digitaal met een persoonlijk tintje


Internet heeft de manier waarop wij zaken doen aanzienlijk veranderd. Veel van deze veranderingen zijn positief. Distributeurs kunnen online diensten aanbieden die via een papieren catalogus ondenkbaar waren.


Lichtlijnunit →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: