(Brand)beveiliging en Datacom

Flateye IR-domecamera voor vochtige omgevingen

De nieuwe Wisenet Flateye IR-domecamera zijn ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen.

Het belangrijkste kenmerk van de nieuwe H.265-domecamera’s, die deel uitmaken van de Wisenet Q-reeks, is dat ze elk een plat oppervlak hebben dat op de voorkant van de lens wordt aangebracht in plaats van op de koepelkap. Dit vermindert de diffuse IR-reflectie die wordt veroorzaakt door vocht en, bij gebrek aan een normale transparante koepelkap, verwijdert ook het effect dat krassen kunnen hebben op de helderheid van het beeld.

De 2 megapixel Wisenet QNE-6080RV en 4 megapixel QNE-7080RV Flateye-domecamera’s hebben een ingebouwde IR-functionaliteit die ervoor zorgt dat objecten ‘s nachts tot op een afstand van 30 meter kunnen worden herkend, terwijl een 3,1 × (3,2 - 10 mm) gemotoriseerde varifocale lens groothoekbewaking mogelijk maakt. De nieuwe domecamera’s zijn ook uitgerust met detectie van focusverandering, die een waarschuwing genereert als de camera onscherp is en ‘defogging’, wat correcties aanbrengt in wazige beelden die in mistige omstandigheden worden vastgelegd.

Extra functies zijn onder meer ‘s werelds – naar eigen zeggen – beste Wide Dynamic Range (WDR), dat tot 150 dB presteert om nauwkeurig beelden te produceren in scènes die zowel zeer heldere als zeer donkere gebieden bevatten, en Lens Distortion Correction (LDC) die de beeldvervorming compenseert die kan optreden bij groothoeklenzen. Een gangzichtfunctie biedt een zeer effectieve manier om smalle verticale gebieden, zoals gangen, tunnels en gangpaden, te bewaken, met als extra voordeel dat de bandbreedte en de vereisten voor video-opslag tot een minimum worden beperkt.

Meer artikelen van Hanwha Techwin :

Nieuwe videorecorders vereenvoudigen analoog naar IP-migratie


De nieuwe Wisenet Pentabrid-videorecorders van Hanwha Techwin zijn ontworpen om de gebruiksduur van bestaande analoge CCTV’s te verlengen en tegelijkertijd een vlotte en kosteneffectieve migratie naar een IP-netwerkgebaseerde videobewakingsoplossing te bieden.

Beelden kosteneffectief weergegeven op en over een videowand


De technologische samenwerking tussen BlueBox Video en Hanwha Techwin betekent dat beelden die zijn vastgelegd door Wisenet Full HD, ultra high definition 4K en 360 graden visoogcamera's nu kosteneffectief kunnen worden weergegeven op en over een videowand, evenals op een pc-beeldscherm.

Thermische camera’s


In tegenstelling tot traditionele camera’s die licht nodig hebben om beelden te zien, nemen thermische camera’s de warmte van objecten op en worden ze niet beïnvloed door extreme omstandigheden, zoals volledige duisternis, ruig weer, fel licht, mist en rook.

Intelligente verkeersbewaking in Bologna


In Bologna worden Wisenet-videobewakingscamera’s gebruikt om een slim verkeersbeheersysteem te creëren. Bologna is de zevende dichtstbevolkte stad van Italië. Het ligt in het centrum van een grootstedelijk gebied met ongeveer een miljoen inwoners met een grote verscheidenheid aan reisbehoeften in een zeer groot gebied.

Flateye IR-domecamera


De nieuwe Wisenet megapixel Flateye IR-domecamera van Hanwha Techwin is ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen. Een belangrijke kenmerk van de Wisenet QNE-8011R- en QNE-8021R-domecamera’s is dat ze elk een plat oppervlak hebben dat op de voorkant van de lens wordt aangebracht in plaats van op de domekap.

Voorgedragen voor de ‘GIT Award’


De Wisenet XNP-6550RH 55x IR PTZ-domecamera is geselecteerd als finalist in de categorie Beveiligingssystemen (VSS) van de ‘GIT SECURITY’ Awards.

Installatie van domecamera eenvoudiger


De nieuwe Wisenet X Plus-IP-netwerkdomecamera’s van Hanwha Techwin kunnen nu sneller worden geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden.

Radiometrische thermische camera’s met temperatuurmeting


De Wisenet TNO-4030TR, TNO-404040TR en TNO-4041TR kunnen nauwkeurig detecteren of de luchttemperatuur hoger of lager is dan de ingestelde parameters, bijvoorbeeld boven of onder 40 °C. Ze zijn ontworpen om gebieden die kwetsbaar zijn voor branden, zoals olie- en chemische installaties, bouwterreinen en bossen, alsook recycling- en afvalbeheercentra waar spontaan branden kunnen ontstaan, te helpen

Hoekmontagecamera voor beveiligde ruimtes


De nieuwe Wisenet TNV-7010RC 3 megapixel hoekmontagecamera van Hanwha Techwin is ontworpen om te voldoen aan de eisen van politie, gevangenissen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg waar een zorgplicht geldt om te voorkomen dat gevangenen en patiënten zichzelf schade toebrengen.

Flateye IR-domecamera voor vochtige omgevingen


De nieuwe Wisenet Flateye IR-domecamera zijn ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen.

RVS domecamera’s


De Wisenet X-cameraserie van Hanwha Techwin is verder uitgebreid met de introductie van vier nieuwe RVS domecamera’s volgens de SUS316L-standaard.

2-megapixel netwerkcamera voor positionering


Camera’s uit de Wisenet T-reeks van Hanwha Techwin zijn speciaal ontworpen voor opname van HD-beelden in uitdagende omgevingen.


Uitstekende perspectieven →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: