Overige

Distributeur van IoT Prime-bundel

De ontwikkelaar van Arduino, ‘s werelds eerste open-source platform voor prototyping, heeft Distrelec aangewezen als exclusieve distributeur van hun IoT Prime-bundel.

Steve Herd, Hoofd Customer Proposition and Product Development bij Distrelec, vindt het fantastisch om de exclusieve bundel aan de webshop toe te kunnen voegen: “De exclusieve Arduino Prime IoT-bundel biedt alle gebruikers, van beginners tot doorgewinterde professionals, de mogelijkheid om unieke en innovatieve IoT-toepassingen te prototypen, te ontwikkelen en te creëren.”

Keith Jackson, Hoofd Marketing bij Arduino: “De Arduino IoT Prime-bundel wordt ondersteund door een scala aan tutorials, informatie en hulpmiddelen via de online platforms van zowel Arduino als Distrelec. De bundel is ontworpen om technologische verkenning en ontwikkeling te inspireren in een groot aantal toepassingen en vaardigheden.”

De Arduino IoT Prime-bundel omvat het Arduino MKR WiFi 1010-board; Arduino MKR ENV-afscherming; MKR Relay Proto-afscherming; breadboard; led’s (rood, groen, geel, blauw, RBG); piëzocapsule; doorverbindingsdraden met massieve kern; fotoweerstand; weerstanden (22 Ω, 56 Ω, 1 KΩ, 10 KΩ, 1 MΩ, 10 MΩ) en een USB-kabel. Aanvullende systeemvereisten zijn een USB-poort, Windows XP of hoger, MAC OS X 10.5 of hoger en Linux.

Meer artikelen van Ditrilec :

Distributeur van IoT Prime-bundel


De ontwikkelaar van Arduino, ‘s werelds eerste open-source platform voor prototyping, heeft Distrelec aangewezen als exclusieve distributeur van hun IoT Prime-bundel.

Grootste wederverkoper van Siemens in Europa


In zijn passie om klanten te verbinden met de technologische oplossingen die zij nodig hebben, heeft Distrelec zijn productassortiment van een van Europa’s grootste industriële productiebedrijven, Siemens, aanzienlijk uitgebreid.

Coral-ontwikkelingsboard van Google


Het Coral-ontwikkelingsboard is een singleboardcomputer met een verwijderbaar systeem-op-module (SOM) met eMMC SOC, draadloze radio’s en Google’s Edge TPU.

Een vleugje digitaal met een persoonlijk tintje


Internet heeft de manier waarop wij zaken doen aanzienlijk veranderd. Veel van deze veranderingen zijn positief. Distributeurs kunnen online diensten aanbieden die via een papieren catalogus ondenkbaar waren.


Nieuwe oude tuimelschakelaar →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: