(Brand)beveiliging en Datacom

Beelden kosteneffectief weergegeven op en over een videowand

De technologische samenwerking tussen BlueBox Video en Hanwha Techwin betekent dat beelden die zijn vastgelegd door Wisenet Full HD, ultra high definition 4K en 360 graden visoogcamera's nu kosteneffectief kunnen worden weergegeven op en over een videowand, evenals op een pc-beeldscherm.

De succesvolle integratie van Wisenet WAVE Video Management Software (VMS) met professionele videowandcontrollers van BlueBox biedt een betaalbare meldkameroplossing voor een breed scala aan toepassingen, waaronder onderwijscampussen, horeca, transport en bouw, alsmede hulpdiensten.

Laag vermogen, hoge prestaties

BlueBox-videowandcontrollers zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge prestatie-eisen van een multi-camerabewakingssysteem met videobewaking. Door gebruik te maken van verwerking met een lage stroomsterkte en hoge dichtheid, zijn de controllers in staat om de decodering van H264-, H265-, MJPEG- en MPEG2-compressie te versnellen, waardoor traditionele CPU-methoden voor alle andere gecodeerde formaten worden vrijgegeven.

True- als Ultra High Definition-uitvoermodellen

Met drie apparaten in de BlueBox-serie hebben meldkamers de mogelijkheid om te kiezen voor videowandconfiguraties in zowel True- als Ultra High Definition-uitvoermodellen. De installatie wordt eenvoudig gemaakt met behulp van een installatiewizard.

De 2u en 3u rekgemonteerde vormfactoren minimaliseren de voetafdruk van het apparaat, terwijl de totale eigendomskosten verder worden verlaagd door een gemiddeld stroomverbruik van ongeveer 120 W.

Evaluatie

“Na een uitgebreide evaluatie van het testproces van de BlueBox-controllers kon ons productmanagement concluderen dat we ze vol vertrouwen konden aanbevelen aan systeemintegratoren die op zoek zijn naar een robuuste en betaalbare videowandoplossing voor meldkamers”, aldus Uri Guterman, hoofd Product & Marketing bij Hanwha Techwin Europe. “Daarom hebben we nauw samengewerkt met het technische team van BlueBox om een eenvoudige Wisenet WAVE versnelde plugin te ontwikkelen die zorgt voor een transparante interactie tussen onze VMS en de videowandcontrollers.”

Richard Lince van BlueBox Video: “Na 25 jaar in de videowandbranche wisten we niet bewust dat er een krachtigere, betaalbare en vereenvoudigde beveiligingsoplossing bestond. Via de WAVE-toepassing van de klant kunnen operators videostreams, visoogcorrectieparameters en gearchiveerde video-inhoud direct in realtime over de gehele videowand beheren.” 

Meer artikelen van Hanwha Techwin :

Nieuwe videorecorders vereenvoudigen analoog naar IP-migratie


De nieuwe Wisenet Pentabrid-videorecorders van Hanwha Techwin zijn ontworpen om de gebruiksduur van bestaande analoge CCTV’s te verlengen en tegelijkertijd een vlotte en kosteneffectieve migratie naar een IP-netwerkgebaseerde videobewakingsoplossing te bieden.

Beelden kosteneffectief weergegeven op en over een videowand


De technologische samenwerking tussen BlueBox Video en Hanwha Techwin betekent dat beelden die zijn vastgelegd door Wisenet Full HD, ultra high definition 4K en 360 graden visoogcamera's nu kosteneffectief kunnen worden weergegeven op en over een videowand, evenals op een pc-beeldscherm.

Thermische camera’s


In tegenstelling tot traditionele camera’s die licht nodig hebben om beelden te zien, nemen thermische camera’s de warmte van objecten op en worden ze niet beïnvloed door extreme omstandigheden, zoals volledige duisternis, ruig weer, fel licht, mist en rook.

Intelligente verkeersbewaking in Bologna


In Bologna worden Wisenet-videobewakingscamera’s gebruikt om een slim verkeersbeheersysteem te creëren. Bologna is de zevende dichtstbevolkte stad van Italië. Het ligt in het centrum van een grootstedelijk gebied met ongeveer een miljoen inwoners met een grote verscheidenheid aan reisbehoeften in een zeer groot gebied.

Flateye IR-domecamera


De nieuwe Wisenet megapixel Flateye IR-domecamera van Hanwha Techwin is ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen. Een belangrijke kenmerk van de Wisenet QNE-8011R- en QNE-8021R-domecamera’s is dat ze elk een plat oppervlak hebben dat op de voorkant van de lens wordt aangebracht in plaats van op de domekap.

Voorgedragen voor de ‘GIT Award’


De Wisenet XNP-6550RH 55x IR PTZ-domecamera is geselecteerd als finalist in de categorie Beveiligingssystemen (VSS) van de ‘GIT SECURITY’ Awards.

Installatie van domecamera eenvoudiger


De nieuwe Wisenet X Plus-IP-netwerkdomecamera’s van Hanwha Techwin kunnen nu sneller worden geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden.

Radiometrische thermische camera’s met temperatuurmeting


De Wisenet TNO-4030TR, TNO-404040TR en TNO-4041TR kunnen nauwkeurig detecteren of de luchttemperatuur hoger of lager is dan de ingestelde parameters, bijvoorbeeld boven of onder 40 °C. Ze zijn ontworpen om gebieden die kwetsbaar zijn voor branden, zoals olie- en chemische installaties, bouwterreinen en bossen, alsook recycling- en afvalbeheercentra waar spontaan branden kunnen ontstaan, te helpen

Hoekmontagecamera voor beveiligde ruimtes


De nieuwe Wisenet TNV-7010RC 3 megapixel hoekmontagecamera van Hanwha Techwin is ontworpen om te voldoen aan de eisen van politie, gevangenissen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg waar een zorgplicht geldt om te voorkomen dat gevangenen en patiënten zichzelf schade toebrengen.

Flateye IR-domecamera voor vochtige omgevingen


De nieuwe Wisenet Flateye IR-domecamera zijn ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen.

RVS domecamera’s


De Wisenet X-cameraserie van Hanwha Techwin is verder uitgebreid met de introductie van vier nieuwe RVS domecamera’s volgens de SUS316L-standaard.

2-megapixel netwerkcamera voor positionering


Camera’s uit de Wisenet T-reeks van Hanwha Techwin zijn speciaal ontworpen voor opname van HD-beelden in uitdagende omgevingen.


NTA ‘Aansluitvoorwaarden prefab meterkast’ in ontwikkeling →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: