Laatste nieuws

Al ons nieuws op een rij

Welk energielabel heeft úw woning?


Het energielabel is sinds 2008 verplicht maar 23 jaar later weten vier van de tien Nederlanders nog steeds niet welk energielabel hun woning heeft. Dat blijkt uit onderzoek van online consumentenadviseur Pricewise onder 1.000 respondenten, in samenwerking met onafhankelijk veldwerkbureau Panel Inzicht. Hetzelfde onderzoek geeft aan dat generatie X en babyboomers vaker dan millennials niet weten wa

Mark Vellinga naar Remeha


Mark Vellinga is sinds 1 februari de nieuwe commercieel directeur voor de Sales Unit van Remeha in Nederland. Vellinga volgt interim commercieel directeur Eric Vuurstaek op en is verantwoordelijk voor de Nederlandse sales-organisatie. Daarnaast maakt hij deel uit van de Remeha Benelux directie.

Itsoos neemt Hardy Schmitz over


Itsoos, een joint venture van Koninklijke Oosterberg en Itsme, heeft de Duitse elektrotechnische groothandel Hardy Schmitz overgenomen.

Nieuwe gratis Fluke-producten als u een instrument van Fluke koopt


Fluke biedt opnieuw een gratis product aan klanten aan die Fluke-producten kopen tussen 15 februari 2021 en 30 juni 2021. Klanten die Fluke-producten kopen via geautoriseerde Fluke-distributeurs hebben de mogelijkheid om een gratis product te claimen. Claim het gratis product via de website van Fluke met het originele aankoopbewijs, de factuur of de aankoopbon.