Overige

Overname van AcademyNL door TVVL

Ook de opleidingen van de Zonne-Energie Academy

Met de overname van AcademyNL heeft TVVL een volgende stap genomen om een omgeving te creëren waarin professionals vakinhoudelijk een bijdrage aan onze sector kunnen leveren. Sinds september 2019 verzorgde TVVL al met veel plezier en energie de uitvoering van de opleidingen en het secretariaat van AcademyNL. Mede door het wederzijdse vertrouwen en respect wat in de afgelopen maanden is opgebouwd heeft het bestuur van AcademyNL besloten nu alle activiteiten aan TVVL over te dragen.

Chris Zijdeveld – voormalig voorzitter AcademyNL (re) – en Jaap Dijkgraaf – voorzitter van overnemende partij TVVL –
bij de ondertekening van de overeenkomst.

 

De opleidingen van AcademyNL zijn opgedeeld in 5 vakgebieden, met ieder een eigen ‘academy’. Deze vakgebieden zijn de LTV Academy; de Passief Bouwen Academy; de Ventilatie Academy; de Warmtepomp Academy en de Zonne-Energie Academy. Naast opleidingen binnen de specifieke vakgebieden worden ook geïntegreerde opleidingen aangeboden, met aandacht voor de samenhang van de vakgebieden. TVVL blijft deze opleidingen vooralsnog onder de respectievelijke Academy titels organiseren.

 

Continuïteit gewaarborgd

Ir. Chris Zijdeveld, voormalig voorzitter AcademyNL geeft aan: “Sinds de oprichting van AcademyNL in 2011 heeft de stichting zich ingezet om de kennis op het gebied van energiebesparing en beperking van CO₂-uitstoot in de bouw en installatietechniek te ontwikkelen en breed beschikbaar te maken. Vanuit het bestuur wilden wij er dan ook zeker van zijn dat er continuïteit aan deze inspanning kon worden gegeven. Door de samenwerking met TVVL in de afgelopen periode zijn wij ervan overtuigd dat wij het stokje nu overgeven aan zowel een professionele organisatie als een nieuwe generatie.”


10 mm² aansluitklemmen zonder gereedschap aansluiten →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: