Installatiemateriaal

Online calculatietool voor 100% stekerbaar installeren

100% winstalleren heeft een calculatietool ontwikkeld waar de installateur online een installatieproject kan calculeren. In deze calculatietool wordt de gehele installatie – van groepenkast tot schakelmateriaal – inzichtelijk gemaakt.

De installateur ontvangt vervolgens volledig automatisch een offerte met alle benodigde materialen van de diverse aangesloten fabrikanten. Hierdoor boekt de klant online al meteen de eerste (tijd)winst voor het project.
100% winstalleren is een concept van Attema & WAGO en is synoniem voor volledig stekerbaar installeren voor de woning- en transformatiebouw en soortgelijke projecten. De calculatietool is een samenwerking met schakelmateriaalpartners GIRA, JUNG en PEHA Honeywell. Het stekerbaar installeren-concept van 100% winstalleren is al in vele projecten succesvol toegepast.

De kracht van de ontwikkelde calculatietool is de verbinding tussen de verschillende aangesloten partners. De tool calculeert op basis van de standaard beschikbare materialen in de markt. Hierdoor worden snelle levertijden gegarandeerd. De installateur selecteert op basis van voorkeur een groothandel en schakelmateriaalfabrikant. De geselecteerde groothandel zorgt ervoor dat de installateur vervolgens een transparante en overzichtelijke offerte ontvangt. De installateur hoeft hiervoor zelf geen contact op te nemen met de groothandel. Gemak en comfort voor de installateur staan voorop bij de calculatietool.

Meer artikelen van WAGO Nederland BV :

Geïntegreerde ontwikkelingsomgeving


De geïntegreerde ontwikkelingsomgeving e!COCKPIT is optimaal afgestemd op de behoeften in de machine- en kasten- en paneelbouw. Met de engineeringsoftware kunnen complexe functies van machines eenvoudig en snel worden gerealiseerd.

Veldbuscouplers


De veldbuscouplers Modbus TCP van WAGO is doorontwikkeld en uitgerust met een aantal nieuwe functies. Net als bij het voorgaande model 750-352 verbindt de coupler de omvangrijke WAGO I/O-modules van de serie 750 met het veldbusprotocol Modbus.

Online calculatietool voor 100% stekerbaar installeren


100% winstalleren heeft een calculatietool ontwikkeld waar de installateur online een installatieproject kan calculeren. In deze calculatietool wordt de gehele installatie – van groepenkast tot schakelmateriaal – inzichtelijk gemaakt.

Contactdoos met dubbele aansluiting voor schakelkast


De schakelkast-contactdozen voor Schuko- en Eurostekkers van WAGO vereenvoudigen de werkzaamheden in de schakel- of verdeelkast. De gehoekte dubbele aansluiting met Push-in CAGE CLAMP tot 2,5mm² maakt een eenvoudige en snelle geleider-aansluiting mogelijk.

Verbindingsklem


De nieuwe Compact verbindingsklemmen uit de serie 221 van Wago kenmerken zich door de mogelijkheid om alle gangbare soorten geleiders snel, eenvoudig en veilig te installeren.

Rijgklemmen


De serie Topjob S rijgklemmen van Wago is uitgebreid met twee uitvoeringen die uitgerust zijn met respectievelijk een bedieningshendel en drukknop. De variant met hendel wordt volledig met de hand bediend waarbij de hendel in geopende positie omhoog blijft staan en de gebruiker beide handen vrij heeft voor het aansluiten van geleiders.


Fors meer verlichtingsarmaturen ingeleverd →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager