Verlichting / LED

Nieuwe generatie lichtlijn

TRILUX optimaliseert haar beproefde lichtlijn E-Line LED continu. Het resultaat: E-Line NEXT LED, met een energie-efficiëntie tot 190 lm/W. Een modulair systeem met een grote keuze aan optieken, lichtstroompakketten, beschermingsklassen en lengtes.

Meer dan 250.000 combinatiemogelijkheden zorgen voor licht op maat voor alle toepassingen. Van industrie en kantoor tot onderwijs en retail. Dankzij Human Centric Lighting en lichtmanagement is E-Line NEXT LED voorbereid op de toekomst.

De lichtlijn kenmerkt zich door een hoog aanpassingsvermogen en de ruime keuze aan vrij combineerbare modules. Lichtontwerpers, installateurs en eindgebruikers kunnen een keuze maken tussen twee verschillende systemen. De ‘Fix-variant’ met vast gemonteerde scheidingspluggen is bijzonder geschikt voor projecten met een focus op de kostprijs. De ‘Flex-variant’ daarentegen beschikt over een doorlopende bekabeling, waardoor de armatuurmodules flexibel in de rail kunnen worden geplaatst, zoals vereist. Ook de optiek, lichtstroompakketten en beschermingsklassen laten niets te wensen over.

Met verschillende optieken en spots zorgt E-Line NEXT LED voor optimaal visueel comfort in alle toepassingen, bijv. met verblinding beperkende oplossingen voor beeldschermwerkplekken, systemen met een hoge kleurweergave-index voor kwaliteitscontroles in de auto-industrie of dubbele asymmetrische optieken voor perfect verlichte gangen in de retail.
Lichtstroompakketten van 2.000 tot 20.000 lumen bieden ook bij de projectplanning en het lichtontwerp een hoge nauwkeurigheid. Het voordeel: op maat gemaakte lumenpakketten maken optimale visuele omstandigheden mogelijk met een minimaal energieverbruik.

Voor nog meer individualiteit is E-Line NEXT LED voor het eerst ook verkrijgbaar in drie verschillende module lengtes van 750 mm, 1.500 mm of 2.250 mm. In totaal biedt het doorlopende lijnsysteem ongeveer 250.000 individuele combinatiemogelijkheden. Dankzij de online configurator hebben de gebruikers deze veelzijdigheid naar eigen zeggen met slechts enkele muisklikken nauwkeurig onder controle.

Meer artikelen van Trilux C.V. :

Supermarkt in nieuw licht


De nieuwe lichtlijngeneratie E-Line Next LED van TRILUX is voor de allereerste keer geïnstalleerd bij een klant. De supermarkt ‘Famila’ in de Duitse gemeente Timmendorfer Strand – een badplaats aan de Oostzee – strijkt met de eer. De verlichtingsrenovatie maakt deel uit van een omvangrijkere verbouwing.

Licht als dienst


Het stedelijk Conservatorium, de Academie voor Beeldende Kunsten, het Stadsarchief en het Cultuurcentrum van Mechelen krijgen dit jaar nog nieuwe ledverlichting volgens het principe ‘licht als een dienst’. Dat betekent dat de stad een bepaalde huurprijs betaalt, in dit geval aan het bedrijf TRILUX, voor de ledverlichting als dienst en dat het bedrijf dus het onderhoud van de verlichting op zich ne

Nieuwe generatie lichtlijn


TRILUX optimaliseert haar beproefde lichtlijn E-Line LED continu. Het resultaat: E-Line NEXT LED, met een energie-efficiëntie tot 190 lm/W. Een modulair systeem met een grote keuze aan optieken, lichtstroompakketten, beschermingsklassen en lengtes.

Licht voor de installateur


De verlichtingswereld is behoorlijk aan het veranderen. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Led is de nieuwe standaard. Nieuwe technieken op het gebied van aansturing vragen nu de aandacht van de installateur. Omdat er zoveel gebeurt en Trilux het installateurs graag eenvoudig wil maken, introduceerde het lichtbedrijf de website voordeinstallateur.com.


Geïntegreerde ontwikkelingsomgeving →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: