Kabeldraagsystemen en buis

Kunststof kabelgoot voor datacenters

De Fiber Raceway is de nieuwe kunststof kabelgoot voor toepassing in datacenters.

Dit past volledig binnen de doelstelling van Legrand Nederland om te blijven innoveren en te komen tot een compleet programma van totaaloplossingen voor datacenters. Standaard verkrijgbaar in geel, maar op aanvraag ook in oranje of zwart.
Fiber Raceway is een compleet systeem van kunststof gele kabelgoten, met hulpstukken, voor de aansluiting naar de dataracks in datacenters toe. Voor de gevoelige glasvezelbekabeling die daar wordt toegepast, bieden de kabelgoten en bijbehorende hulpstukken de perfecte bescherming. Legrand biedt de kabelgoten aan in verschillende breedtes (30, 50, 100, 220, 300 en 600 mm), waarbij de uitvoering in 220 mm naar eigen zeggen uniek op de markt is.

Met het kabelgootsysteem speelt Legrand in op het stijgende gebruik van glasvezel in datacenters. Glasvezelkabels moeten immers gescheiden worden van materialen in koper en dus in een afgesloten geleidingssysteem worden geplaatst, beschermd tegen compressie en buiging.
De kabelgoten en hulpstukken sluiten gemakkelijk op elkaar aan, wat een makkelijke en tijdbesparende installatie garandeert. Wanneer het kabelgootsysteem moet worden veranderd of uitgebreid, dan kan dat eenvoudig zonder de bestaande kabel te verwijderen of de installatie stil te leggen.

Fiber Raceway is gemaakt uit granulaat Noryl en volledig recyclebaar. Het systeem is zero halogeen, veroorzaakt weinig rook en is zelfdovend in geval van brand. Het is UL94-VO en UL2024A gecertificeerd en ROHS-compliant. Alle producten werden vervaardigd conform ISO 9001 en hebben een garantie van 10 jaar.

Meer artikelen van Legrand Nederland B.V. :

Kunststof kabelgoot voor datacenters


De Fiber Raceway is de nieuwe kunststof kabelgoot voor toepassing in datacenters.

Aan- en afwezigheidssensoren


Om installatietijd te besparen in grotere ruimtes communiceren de An-10 sensoren van Legrand onderling via RF (Hybrit Mesh) en creëren zo Lighting Management.

Samen circulaire oplossingen ontwikkelen


Legrand, ABB en Technische Unie zijn samen met BlueCity en ENGIE de uitdaging aangegaan om binnen 150 dagen twee nieuwe circulaire producten en / of diensten te ontwikkelen. Deze kunnen binnen één à twee jaar op de markt komen. Waar nu ketenpartners vaak de kaarten nog dicht tegen de borst houden wordt er nu actief samengewerkt om dit ambitieuze doel te kunnen bereiken.

Herinschakelen op afstand


Stop & Go Connected is een nieuw product binnen Eliot, het IoT-programma voor geconnecteerde elektrische apparaten van Legrand. Dit modulaire product is een herinschakelaar die is gekoppeld aan een aardlekschakelaar of aardlekautomaat in de woning.


eVito voor technische groothandel →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager