Testen en meten

Grondradar oplossing

voor detectie van ondergrondse kabels en leidingen

De Leica DSX is een draagbare grondradar (Ground Penetrating Radar, GPR) voor de detectie van ondergrondse kabels en leidingen. De DSX is ontwikkeld om de registratie van bodemgegevens te vereenvoudigen en de gegevensverwerking te automatiseren. De nieuwe GPR-oplossing maakt het mogelijk om ondergrondse voorzieningen met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid gemakkelijk en veilig en detecteren, in kaart te brengen en te visualiseren.

Een onderscheidend kenmerk van de DSX is de intuïtieve software, DXplore, die verschillende radarsignalen samenvoegt en vertaalt naar gebruiksvriendelijke en intuïtieve rapportages en scans. In tegenstelling tot bij andere GPR-oplossingen hoeven DSX-gebruikers geen ervaring te hebben met onbewerkte radargegevens en hyperbolen. DXplore maakt namelijk gebruik van een slim algoritme om binnen enkele minuten digitale utiliteitskaarten te genereren. Terwijl de gebruiker nog in het veld werkt, krijgt hij de resultaten al te zien. De kaarten die de software aanmaakt, kunnen bovendien worden geëxporteerd naar Leica DX Manager Mapping, Leica ConX of andere nabewerkingssoftware, waarna de data verder kunnen worden gebruikt in bouwmachines of gecombineerd met andere gegevens.

Meer artikelen van Leica Geosystems B.V :

Grondradar oplossing


De Leica DSX is een draagbare grondradar (Ground Penetrating Radar, GPR) voor de detectie van ondergrondse kabels en leidingen. De DSX is ontwikkeld om de registratie van bodemgegevens te vereenvoudigen en de gegevensverwerking te automatiseren. De nieuwe GPR-oplossing maakt het mogelijk om ondergrondse voorzieningen met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid gemakkelijk en veilig en detecteren, in ka

Maatvoeringstool voor inmeet- en uitzetwerkzaamheden in de bouw


De Leica iCON iCT30 is ontworpen voor gebruikers die voor de eerste keer van de conventionele handmatige meetmethoden overstappen op geautomatiseerde workflows.


De RCM4 serie is de nieuwste uitbreiding van SEP Europe →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager