Industriële componenten

Geïntegreerde ontwikkelingsomgeving

De geïntegreerde ontwikkelingsomgeving e!COCKPIT is optimaal afgestemd op de behoeften in de machine- en kasten- en paneelbouw. Met de engineeringsoftware kunnen complexe functies van machines eenvoudig en snel worden gerealiseerd.

De software biedt ondersteuning bij alle activiteiten en werkzaamheden in het kader van de automatisering, dus zowel bij de configuratie van de hardware, de programmering, de simulatie als bij de visualisatie en de inbedrijfstelling. Alle functies zijn geïntegreerd in de software.

WAGO heeft e!COCKPIT uitgerust met tal van nieuwe functies en zodoende klaargestoomd voor toekomstige taken. Met de engineering software e!COCKPIT van WAGO wordt een PFC-controller van WAGO in een handomdraai een EtherCAT Master; de configuratie is immers, net als andere veldbusconfiguratoren, volledig geïntegreerd. De nieuwe weergave van de topologie zorgt voor een goed overzicht van de fysieke opbouw.

Nieuwe toepassingen zijn mogelijk dankzij de geïntegreerde configuratoren voor de afstandstechniek voor DNP3 en IEC-60870 Slaves. De geïntegreerde firmware update zorgt als vanouds voor een vereenvoudiging van de werkzaamheden. Hiermee kunnen alle controllers van het project snel en doelgericht worden geactualiseerd. Met release 1.5 is e!COCKPIT nu ook beschikbaar in het Frans.

Meer artikelen van WAGO Nederland BV :

Geïntegreerde ontwikkelingsomgeving


De geïntegreerde ontwikkelingsomgeving e!COCKPIT is optimaal afgestemd op de behoeften in de machine- en kasten- en paneelbouw. Met de engineeringsoftware kunnen complexe functies van machines eenvoudig en snel worden gerealiseerd.

Veldbuscouplers


De veldbuscouplers Modbus TCP van WAGO is doorontwikkeld en uitgerust met een aantal nieuwe functies. Net als bij het voorgaande model 750-352 verbindt de coupler de omvangrijke WAGO I/O-modules van de serie 750 met het veldbusprotocol Modbus.

Online calculatietool voor 100% stekerbaar installeren


100% winstalleren heeft een calculatietool ontwikkeld waar de installateur online een installatieproject kan calculeren. In deze calculatietool wordt de gehele installatie – van groepenkast tot schakelmateriaal – inzichtelijk gemaakt.

Contactdoos met dubbele aansluiting voor schakelkast


De schakelkast-contactdozen voor Schuko- en Eurostekkers van WAGO vereenvoudigen de werkzaamheden in de schakel- of verdeelkast. De gehoekte dubbele aansluiting met Push-in CAGE CLAMP tot 2,5mm² maakt een eenvoudige en snelle geleider-aansluiting mogelijk.

Verbindingsklem


De nieuwe Compact verbindingsklemmen uit de serie 221 van Wago kenmerken zich door de mogelijkheid om alle gangbare soorten geleiders snel, eenvoudig en veilig te installeren.

Rijgklemmen


De serie Topjob S rijgklemmen van Wago is uitgebreid met twee uitvoeringen die uitgerust zijn met respectievelijk een bedieningshendel en drukknop. De variant met hendel wordt volledig met de hand bediend waarbij de hendel in geopende positie omhoog blijft staan en de gebruiker beide handen vrij heeft voor het aansluiten van geleiders.


Gunstige ontwikkelingen stuwen groeiverwachting installatiebranche →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager