(Brand)beveiliging en Datacom

Flateye IR-domecamera voor vochtige omgevingen

De nieuwe Wisenet Flateye IR-domecamera zijn ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen.

Het belangrijkste kenmerk van de nieuwe H.265-domecamera’s, die deel uitmaken van de Wisenet Q-reeks, is dat ze elk een plat oppervlak hebben dat op de voorkant van de lens wordt aangebracht in plaats van op de koepelkap. Dit vermindert de diffuse IR-reflectie die wordt veroorzaakt door vocht en, bij gebrek aan een normale transparante koepelkap, verwijdert ook het effect dat krassen kunnen hebben op de helderheid van het beeld.

De 2 megapixel Wisenet QNE-6080RV en 4 megapixel QNE-7080RV Flateye-domecamera’s hebben een ingebouwde IR-functionaliteit die ervoor zorgt dat objecten ‘s nachts tot op een afstand van 30 meter kunnen worden herkend, terwijl een 3,1 × (3,2 - 10 mm) gemotoriseerde varifocale lens groothoekbewaking mogelijk maakt. De nieuwe domecamera’s zijn ook uitgerust met detectie van focusverandering, die een waarschuwing genereert als de camera onscherp is en ‘defogging’, wat correcties aanbrengt in wazige beelden die in mistige omstandigheden worden vastgelegd.

Extra functies zijn onder meer ‘s werelds – naar eigen zeggen – beste Wide Dynamic Range (WDR), dat tot 150 dB presteert om nauwkeurig beelden te produceren in scènes die zowel zeer heldere als zeer donkere gebieden bevatten, en Lens Distortion Correction (LDC) die de beeldvervorming compenseert die kan optreden bij groothoeklenzen. Een gangzichtfunctie biedt een zeer effectieve manier om smalle verticale gebieden, zoals gangen, tunnels en gangpaden, te bewaken, met als extra voordeel dat de bandbreedte en de vereisten voor video-opslag tot een minimum worden beperkt.

Meer artikelen van Hanwha Techwin :

Flateye IR-domecamera voor vochtige omgevingen


De nieuwe Wisenet Flateye IR-domecamera zijn ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen.

RVS domecamera’s


De Wisenet X-cameraserie van Hanwha Techwin is verder uitgebreid met de introductie van vier nieuwe RVS domecamera’s volgens de SUS316L-standaard.

2-megapixel netwerkcamera voor positionering


Camera’s uit de Wisenet T-reeks van Hanwha Techwin zijn speciaal ontworpen voor opname van HD-beelden in uitdagende omgevingen.


Uitstekende perspectieven →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager