Overige

Conduct kiest!

Na 13 jaar samenwerking heeft Conduct Technical Solutions uit Barendrecht de coöperatie met het Duitse DEHN+SÖHNE beëindigd.

Met de voor de Nederlandse markt nieuwe fabrikant in overspanningsbeveiliging SALTEK slaat Conduct een nieuwe weg in om de Nederlandse installateurs nog beter te bedienen.

Op basis van een op innovatie gerichte bedrijfsvoering is dit bolwerk van ingenieurs een grote opmars aan het maken in Europa. SALTEK is onderscheidend op afleider technieken die staan voor kwaliteit en toepasbaarheid. De hoge kwaliteit SPD's worden tegen een zeer competitief prijsniveau gefabriceerd en geleverd. Hiermee biedt SALTEK de klanten van Conduct een uiterst goede concurrentiepositie. SALTEK is vanaf 1 januari 2019 verkrijgbaar via de landelijk dekkende Elektrotechnische Groothandels. Voor de juiste selectie van overspanningsbeveiliging én de volledige bestekteksten kijkt u op www.saltek.nl en www.conduct.nl.

Geen compromis als het om veiligheid gaat.

Meer artikelen van Conduct Technical Solutions :

Omvormers veilig met een dak


Ter verbetering van de brandveiligheid bij PV installaties wordt steeds vaker gekozen voor het dak als locatie voor de PV omvormers.

Klikbare bevestiging voor draadgoot


RoofSupport CLICK biedt – met de klikbare bevestiging van de draadgoot op de RS daksteun en de klikverbinding tussen de draadgoten – supersnelle montagemogelijkheden.

Conduct kiest!


Na 13 jaar samenwerking heeft Conduct Technical Solutions uit Barendrecht de coöperatie met het Duitse DEHN+SÖHNE beëindigd.

Nieuwe hoofdvestiging


Donderdag 1 november heeft het team van Conduct Technical Solutions de sleutel in ontvangst mogen nemen van het nieuw te openen pand aan de Aalborg 4 te Barendrecht. Op deze locatie zal het hoofdkantoor van Conduct Technical Solutions worden gevestigd, met daarbij een magazijn van 388 m2. Met deze nieuwe locatie – in combinatie met het bestaande magazijn in Drunen – speelt Conduct in op de enorme


Megger PAT410 apparatentester →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: