(Brand)beveiliging en Datacom

Compacte lichtgewicht categorie 6A kabel voor 10 Gbit

De categorie 6A Vari-MaTriX-koperkabels heeft een kleinere diameter en een lager gewicht, voor een beter gebruiksgemak en eenvoudiger kabelbeheer. Deze nieuwe twisted-pair-bekabeling voor datatransmissie tot 10 Gbit voldoet aan de EuroClass B2ca-, Cca-normen en de Dca-brandclassificatie voor meer veiligheid.

Panduit levert met de nieuwe Vari-MaTriX-koperkabels naar eigen zeggen de dunste categorie 6A-bekabeling op de markt. Dankzij het geringe formaat is een efficiënter gebruik van beschikbare ruimtes en kabelgoten mogelijk. Tevens vereenvoudigen het lagere gewicht en de grotere flexibiliteit het installeren van netwerkkabels. De nieuwe kabel uit de Matrix-serie is de enige UTP categorie 6A-kabel met een onderbroken folielaag, voor betere bescherming tegen crosstalk (overspraak), betere warmteafvoer en betere EMI-prestaties.

Panduit’s koperen TX6A-UTP-kabels met Vari-MaTriX-technologie presteren beter dan de industrienormen specificeren voor zowel elektrische prestaties als alien crosstalk. De 23 AWG-kabels zijn geschikt voor 100 meter-channels en leveren foutloze prestaties in high-density patchkasten en grote kabelbundels voor Power over Ethernet (PoE)-, PoE+- en PoE++-toepassingen. Nu in slimme gebouwen de infrastructuur een upgrade krijgt voor 10GBASE-T en PoE++-toepassingen, zijn Panduit’s Vari-MaTriX-kabels een efficiënte oplossing om de prestaties en thermische eigenschappen te verbeteren met een minimale impact op bestaande kabelgoten en kabelbeheerinfrastructuur.

Meer artikelen van Panduit Corp. :

Compacte lichtgewicht categorie 6A kabel voor 10 Gbit


De categorie 6A Vari-MaTriX-koperkabels heeft een kleinere diameter en een lager gewicht, voor een beter gebruiksgemak en eenvoudiger kabelbeheer. Deze nieuwe twisted-pair-bekabeling voor datatransmissie tot 10 Gbit voldoet aan de EuroClass B2ca-, Cca-normen en de Dca-brandclassificatie voor meer veiligheid.

Fysieke netwerkbeveiligingsoplossing


Met de SmartKeeper-oplossing voor de fysieke beveiliging van netwerkaansluitingen van Panduit kunnen bedrijven ongeautoriseerde toegang tot open netwerkpoorten voorkomen, in de eigen computerruimte of datacenter en de apparatuur van medewerkers.

Strategische samenwerking voor datacenters


Fabrikant van infrastructuuroplossingen voor netwerken en elektrotechniek Panduit heeft Unica Datacenters als Silver partner opgenomen in het wereldwijde Panduit ONE-programma. Voor beide bedrijven is deze partnerstatus de start voor een lange-termijnsamenwerking. In eerste instantie gericht op de snel groeiende markt voor datacenters en computerruimtes, met uitbreidingsmogelijkheden naar de kanto

Afgeschermde RJ45-plug


Met een eenvoudig op projecten te monteren afgeschermde plug (mannelijke RJ45-connector) speelt Panduit in op het snelgroeiende gebruik van WiFi-toegangspunten, beveiligingscamera’s en andere PoE-apparaten.

Intelligent Power Distribution Units


De nieuwe generatie SmartZone G5 Intelligent Power Distribution Units (iPDU’s) van Panduit heeft een sterk verbeterde vermogensdichtheid, vormgeving en betrouwbaarheid. De iPDU’s worden in datacenters toegepast om het vermogen, omgeving en beveiliging op kastniveau te bewaken. Panduit SmartZone G5 iPDU’s scannen continu op overbelasting van elektrische circuits en fysieke omgevingscondities die kr

Overname AV-fabrikant


Fabrikant van infrastructuuroplossingen voor netwerken en elektrotechniek Panduit Corp. heeft de wereldwijd opererende AV-fabrikant Atlona overgenomen. Atlona ontwerpt en ontwikkelt innovatieve producten voor AV- en IT-toepassingen in de entertainmentsector, onderwijsinstellingen, overheden en de zorgsector.


IP66-kabeldoorvoeringen voor alle soorten en maten →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: