Industriële componenten

Comfortabel Real-time Ethernet Communicatie analyseren

Om een hard real-time Ethernet VARAN-bus te monitoren en te analyseren, biedt SIGMATEK de VA 011. De VARAN Analyzer VA 011 in S-DIAS formaat registreert naadloos en cyclisch nauwkeurig alle real-time proceswaarden vanuit de machine.

Met de VA 011 heeft men de transmissie prestaties van de VARAN bus altijd bij de hand.

De VA 011 geeft alle communicatie gebeurtenissen in hard real-time weer: belangrijke data zoals proceswaarden, netwerkbelasting, telegram jitter, cycle- en runtime kunnen worden vastgelegd zonder backlash op netwerk of de PLC. De data output vindt plaats over een Gigabit Ethernet-poort. Mogelijke onderbrekingen in de verbinding van het Industrial Ethernet-netwerk worden direct zichtbaar. Fouten kunnen snel worden geïdentificeerd en gecorrigeerd.

De VARAN Analyzer kan worden aangesloten op een vrije VARAN-poort tijdens de actieve werking worden. Als er geen poort beschikbaar is, kan een bestaande VARAN-busverbinding worden verbroken en de Analyzer wordt toegevoegd.
De VARAN service tool biedt een breed scala aan analyse functies-alle gegevens kunnen worden geanalyseerd, geëvalueerd en verder verwerkt. Dit maakt een precieze samenvatting over de kwaliteit van de netwerk -en projectcycli mogelijk. De VA 011 kan worden verbonden met andere analyseprogramma’s zoals wireshark.

Meer artikelen van SigmaControl :

Comfortabel Real-time Ethernet Communicatie analyseren


Om een hard real-time Ethernet VARAN-bus te monitoren en te analyseren, biedt SIGMATEK de VA 011. De VARAN Analyzer VA 011 in S-DIAS formaat registreert naadloos en cyclisch nauwkeurig alle real-time proceswaarden vanuit de machine.

Acceleratie en rotatiesnelheid Acceleratie


De BC 031 gyroscoop sensor module biedt rotatiesnelheden en lineaire acceleratie informatie van 3 afzonderlijke assen, waarbij de positie en helling op elk moment exact kunnen worden bepaald.

Kunstwerken volledig geautomatiseerd getekend in het zand


Als onderdeel van hun diplomaproject bij HTL Salzburg ontwikkelden Jakob Größlinger, Filip Okic, Christoph Praschl en Lukas Steinbichler een numeriek bestuurde zandplotter. De jonge engineers werden daarbij ondersteund door de automatiseringsspecialisten van SIGMATEK.

Wireless Safety


Met het compacte S-DIAS systeem van SIGMATEK kan wireless safety, ruimtebesparend en economisch worden geïmplementeerd. Bestaande uit een standaard CPU, gecombineerd met een controller en Safety I/O’s, wordt een compacte oplossing voor op de DIN rail aangeboden. Het S-DIAS Safety systeem voldoet aan SIL 3, PL e, cat. 4.

Naar een groter pand


SigmaControl zal op de Bijdorp West 24 - 28 in Barendrecht een nieuw kantoor in gebruik nemen. In vergelijking met de voormalige vestiging op het Vaanpark heeft men hier de beschikking over een groter magazijnoppervlak (400 m2) en uitgebreide ruimten voor kantoor, ontvangst en workshops.


2000 W modulaire voedingen →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: