Industriële componenten

Cameracodelezer met perfect zicht bij elk licht

De Lector62x is de compacte cameracodelezer voor een betrouwbare detectie van 1D- en 2D-codes, stacked codes en tekst.

De sterke DPM-decoder leest ook laser- of dot-peening-codes foutloos, zelfs bij zwak contrast, verontreiniging of een magere codekwaliteit.

Dankzij het belichtingsconcept met tweekleurige led’s is de Lector62x bijzonder ongevoelig voor vreemd licht. Zelfs bij wisselende lichtverhoudingen is een stabiele lezing gegarandeerd. Dankzij zijn compacte behuizing met draaibare connector is de codelezer ideaal voor productielijnen met een beperkte inbouwruimte.

Dankzij flexibele optische accessoires – zoals een polarisatiefilter of een dome-opzetelement – wordt een maximale betrouwbaarheid op glanzende of spiegelende oppervlakken gegarandeerd. Een snelle en eenvoudige ingebruikname is mogelijk dankzij instelhulp met automatische focus, richtlaser en groen feedback-lampje. Korte stilstandtijden bij vervanging zijn mogelijk dankzij parameterback-up op MicroSD-kaart.

Meer artikelen van SICK B.V. :

2D-LiDAR sensoren


Waar de TiM3xx-sensoren ideaal zijn voor veldanalyse en de TiM5xx-sensoren voor de uitgifte van meetgegevens, daar combineert de nieuwe TiM7xx-serie van SICK het beste van deze werelden.

Test & Training Centrum


Het Test & Training Centrum (TTC) van Sick in Bilthoven is een prima plek om SICK-oplossingen zonder productieverstoringen te testen en om kennis te laten bijspijkeren. Voor de komende maanden staan er diverse workshops, trainingen en seminars gepland.

Cameracodelezer met perfect zicht bij elk licht


De Lector62x is de compacte cameracodelezer voor een betrouwbare detectie van 1D- en 2D-codes, stacked codes en tekst.

Arraysensoren


Op transportbanden en in sorteermachines kan voor de detectie van polybags, platte poststukken, geperforeerde en ongelijkmatige objecten gebruik worden gemaakt van de nieuwe RAY10 en RAY26 van SICK.

Veiligheidsscanner


Met de uitvoering van de nieuwe MicroScan3 Core Ethernet/IP, die directe integratie in een Ethernet/IP-omgeving mogelijk maakt, worden nog eens extra veiligheidsfunctionaliteiten geactiveerd ten opzichte van de bestaande MicroScan3 Core veiligheidsscanner met safeHDDM-technologie.

Inductieve sensor met viervoudig detectiebereik


Het detectiebereik van de nieuwe inductieve sensor IME Quadruple van SICK – in een M8-behuizing met isolatieklasse IP67 – gaat tot maar liefst 4 mm, wat vier keer zo ver is als reguliere oplossingen.


Nieuwe serveroplossing voor de Beeldenfabriek →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager