Automatische omschakelaar voor Critical Power toepassingen

Met TruONE introduceert ABB een automatische omschakelaar met connectiviteits- en monitoringfuncties voor Critical Power toepassingen. Door alles onder te brengen in één module, inclusief een geïntegreerde controller met afneembaar gebruikersinterface (HMI) zorgt TruONE ervoor dat het installeren van automatische omschakelaars sneller, eenvoudiger en betrouwbaarder verloopt.

Met zeven communicatieprotocollen maakt de TruONE automatische omschakelaar deel uit van ABB’s Ability-portfolio software- en connected-oplossingen. Deze ondersteunen klanten bij het verbeteren van hun productiviteit met functies zoals voorspellend onderhoud en conditiemonitoring.

Bij de installatie kan met één kabel en standaard-behuizingen worden volstaan. Ergonomische studies hebben aangetoond dat de installatie hiermee tot 80 procent sneller verloopt. De tijd en kosten voor bekabeling en inbedrijfstelling worden zelfs met maximaal 90 procent gereduceerd.

Het alles-in-een ontwerp van de TruONE wordt af-fabriek geassembleerd geleverd en volledig getest. Dankzij de handgreep die verhoogd op het schakelaar-frame is gemonteerd is de veiligheid tijdens handmatige bediening zelfs in belaste toestand verbeterd. TruONE onderscheidt zich verder door de afneembare HMI die volledig gescheiden is van stroomvoerende delen. Gevaarlijke netspanning hoeft daarom niet langer aan de deur te worden bevestigd waardoor de veiligheid voor bedienend personeel aanzienlijk verbetert. TruONE is de eerste automatische omschakelaar met ingebouwde functionaliteit voor voorspellend onderhoud. De eigen status van de omschakelaar en de omgeving wordt voortdurend gemonitord door middel van temperatuurbewaking. Hierdoor is een betrouwbare omschakeling gegarandeerd op het moment dat moet worden teruggevallen op noodstroom.

De innovatieve module heeft dezelfde user interface en softwareomgeving als de intelligente ABB Emax2 vermogensschakelaar.

Meer artikelen van ABB b.v. Low Voltage Products :

‘Push-in’-kabelwartel


Met de nieuwste kabelwartel Quick-Connect is een corrosiebestendige kabelwartel van nylon uit één stuk, geschikt voor niet-gewapende en draagbare kabelsoorten en kabels voor kabelgoten.

Noodverlichting in 24 Volt


De Evago-serie noodverlichting van VanLien is aangevuld met 24 Volt-armaturen. Er zijn varianten voor inbouw en opbouw en in zowel een vierkant als rond design.

Meterkastaansluitdoos voor gietbouw


De nieuwe meterkastaansluitdoos PMK80 van ABB maakt stekerbaar installeren in tunnel- en gietbouwprojecten mogelijk. In de PMK80-doos kunnen drie GST18 chassisdelen worden geplaatst (1 x 3-polig en 2 x 3-, 4- of 5-polig). In combinatie met voorbedrade flexibele buis kunnen deze al vóór het gieten van het beton worden aangesloten.

Vermogensschakelaars voor optimaal energie beheer


ABB heeft het programma gesloten vermogensschakelaars uitgebreid met de nieuwe Tmax XT die hogere prestaties en beveiliging combineert met meting en connectiviteit.

Energieslimme UPS


Met een efficiëntie van 97,6 procent biedt de nieuwe UPS (Uninterruptible Power Supply) DPA 250 S4 van ABB maar liefst 30 procent minder vermogensverlies.

Veelzijdige vluchtrouteverlichting


Het nieuwste led-verlichtingssysteem Lutia van ABB VanLien, is een robuuste lijn die is getest voor het leveren van prestaties in buitenomstandigheden.

Digitalisering in de industriële sector


Nu steeds meer aspecten van energie, industrie en infrastructuur worden verbonden, is digitalisering in de industriële sector essentieel om competitief te blijven. Het is tijd voor transformatie. Maar hoe dan? ABB deelt deze maand haar kennis tijdens de ABB Ability Tour.

Robuuste behuizing als explosie-bestendige vluchtrouteverlichting


De XION is een robuust armatuur die tegelijkertijd dient als vluchtrouteverlichting en -aanduiding.

28 miljardste Ty-Rap geproduceerd


In 1958 werd de kabelbinder uitgevonden om kabels in vliegtuigen te bundelen. Sindsdien zijn de binders zo ver als Mars gevlogen. Ze zijn niet allemaal geteld, maar dat ABB in 2018 haar 28 miljardste Ty-Rap kabelbinder zal produceren, is redelijk zeker.

hoofdafbeelding

Brandwerende lucht- en geluiddichte uitvoering dubbele hollewanddoos


Met nieuwe uitvoeringen van de dubbele hollewanddoos HW252-F speelt ABB actief in op de toenemende vraag naar brandwerende en lucht- en geluiddichte oplossingen voor de bouw. De nieuwe uitvoeringen bieden net als de standaard dubbele hollewanddozen veel installatiegemak en -snelheid.

hoofdafbeelding

Automatische omschakelaar voor Critical Power toepassingen


Met TruONE introduceert ABB een automatische omschakelaar met connectiviteits- en monitoringfuncties voor Critical Power toepassingen. Door alles onder te brengen in één module, inclusief een geïntegreerde controller met afneembaar gebruikersinterface (HMI) zorgt TruONE ervoor dat het installeren van automatische omschakelaars sneller, eenvoudiger en betrouwbaarder verloopt.


Elektronische beveiliging voor DC stroombewaking →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager