Duurzame energie

App update

Van der Valk Solar Systems heeft opnieuw verbeteringen toegevoegd aan haar ValkPVplanner en heeft een nieuwe update: Versie 2.4.0, 19 oktober, 2018.

PV-installaties die worden geplaatst in Duitsland, Noorwegen, Polen, Isle of Man en Channel Islands (Jersey, Guernsey) kunnen nu worden berekend aan de hand van de lokaal geldende Eurocode normeringen.

De ValkPVplanner is beschikbaar in het Duits, Engels, Fins, Frans, Nederlands, Noors, Pools en Zweeds. Het projectrapport is momenteel alleen nog beschikbaar in Engels en Nederlands. Bij een volgende update is deze ook in de andere talen beschikbaar.

De volgende systemen en daktypes zijn toegevoegd:

  • Schuin dak - Klem
  • Schuin dak - Insert
  • Schuin dak - Trapezium
  • Cross-rail systemen
  • Sedum dakbedekking
  • TPO / FPO dakbedekking

Tot slot is de optie toegevoegd om de materiaallijst te exporteren naar een .xml of .csv-file.

Meer artikelen van Van der Valk Solar Systems BV :

Software geïntegreerd


Afgelopen maart kondigde Van der Valk Solar Systems aan dat zij een strategische partnerschap zijn aangegaan met Virtuosolar. Nu melden zij met trots dat de ValkPro+ beschikbaar is in de software.

Kabelmanagement voor zonnepanelen


Met de nieuwe productlijn ValkCableCare is het assortiment aan kabelmanagementproducten flink uitgebreid.

Vogelstopper


Van der Valk Solar Systems en BirdBlocker hebben de handen ineen geslagen om ‘BirdBlocker’ naar Europa te brengen. Vogels bouwen actief nesten onder PV-panelen, wat resulteert in een lagere opbrengst, schade aan PV-panelen en geluidsoverlast. BirdBlocker is de eenvoudig te installeren oplossing die kan helpen dit te voorkomen.

App update


Van der Valk Solar Systems heeft opnieuw verbeteringen toegevoegd aan haar ValkPVplanner en heeft een nieuwe update: Versie 2.4.0, 19 oktober, 2018.

Nieuw model rubber tegeldrager


De vernieuwde rubber tegeldrager met klikbevestiging van de ValkPro+ zorgt voor een eenvoudige en snelle montage. De nieuwe rubber tegeldragers zijn voorzien van RVS clip aan de bovenzijde, waarmee ze eenvoudig in de stalen dakdragers kunnen worden geklikt.


Robuuste feature- en smartphones en tablet →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager