Verlichting / LED

Aan- en afwezigheidssensoren

Om installatietijd te besparen in grotere ruimtes communiceren de An-10 sensoren van Legrand onderling via RF (Hybrit Mesh) en creëren zo Lighting Management.

Elke sensor met deze An-10 techniek is in staat om te dienen als schakelcontact voor andere sensoren maar ook om deze aan te sturen. Hiermee wordt bespaard op bekabeling en installatietijd.

De uiterst gevoelige PIR (Passief InfraRood) en HF (Hoge Frequentie) sensoren zijn instelbaar als aan- of afwezigheidsdetectoren en zijn geschikt voor hoogtes van 2,5 tot 20 meter. Het bereik in diameter loopt tot 40 meter en in het geval van gangen tot 25 meter lang. De sensoren zijn leverbaar als
An-10, DALI/DSI, 1-10V en KNX oplossingen met 1 of 2 stuurkanalen voor druktoets ingangen. Directe montage is mogelijk op of in een armatuur.

Meer artikelen van Legrand Nederland B.V. :

Energiezuilen en vloerdozen


Het nieuwe pakket zuilen en mini-zuilen van Legrand bundelt innovatie, montagegemak en esthetiek. Het assortiment omvat een breed aanbod, waarin alle zuilen dankzij ingenieuze accessoires – zoals TV-support, signalisatiepaneel, tafelblad en voet met of zonder wielen, flexibele Ovaline slang – vele nieuwe gebruiksmogelijkheden oplevert.

Kunststof kabelgoot voor datacenters


De Fiber Raceway is de nieuwe kunststof kabelgoot voor toepassing in datacenters.

Aan- en afwezigheidssensoren


Om installatietijd te besparen in grotere ruimtes communiceren de An-10 sensoren van Legrand onderling via RF (Hybrit Mesh) en creëren zo Lighting Management.

Samen circulaire oplossingen ontwikkelen


Legrand, ABB en Technische Unie zijn samen met BlueCity en ENGIE de uitdaging aangegaan om binnen 150 dagen twee nieuwe circulaire producten en / of diensten te ontwikkelen. Deze kunnen binnen één à twee jaar op de markt komen. Waar nu ketenpartners vaak de kaarten nog dicht tegen de borst houden wordt er nu actief samengewerkt om dit ambitieuze doel te kunnen bereiken.

Herinschakelen op afstand


Stop & Go Connected is een nieuw product binnen Eliot, het IoT-programma voor geconnecteerde elektrische apparaten van Legrand. Dit modulaire product is een herinschakelaar die is gekoppeld aan een aardlekschakelaar of aardlekautomaat in de woning.


Licht als dienst →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager